Ostalo

Sme�no

Balet na ledu - Labudovo jezero u izvođenju Ruskog državnog baleta!

Balet na ledu "Labudovo jezero" u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga će se održati u petak  7.decembra 2018. godine u Sava Centru  sa početkom u 20:30 časova. 

Balet na ledu - Labudovo jezero u izvođenju Ruskog državnog baleta! Promo



Imaćete mogućnost da uživate u spektaklu  ansambla Ruskog državnog baleta kojeg  čine 30 klizača - baletskih umetnika, pobednika na olimpijskim igrama, svetskim,evropskim i nacionalnim prvenstvima – čak 20 plesača imaju titulu Majstora sporta Rusije!

Na čelu baleta nalazi se umetnički direktor Konstantin Rasadin, koji je ruski zaslužni umetnik i bivši solista svetski poznatog Marinski baleta, kao i školski drug Rudolfa Nurejeva. Rasadin je učestvovao u predstavama zajedno sa Mihailom Barišnjikovim i Natalijom Makarovom.

Od 1995.godine Balet na ledu iz Sankt Peterburga izvođen je na najprestižnijim pozornicama Engleske, Amerike, Holandije, Nemačke, Kine, Koreje, Tajvana, Španije i Južne Amerike, a vrhunski klizači imaju za sobom više od 7000 nastupa širom sveta.

Gracioznost klizača, vrhunska kostimografija i scenografija uz vanvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju za kojeg se uvek tražila ulaznica više.

Iste se mogu nabaviti na blagajni Sava Centra, DD Ticketsa  i svim prodajnim mestima Eventima po sledećim kategorijama:

Parter 2 - 1.800,00 RSD
Parter 1 - 2.200,00 RSD
VIP        -  2.900,00 RSD

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>