Region

Svet

Mateja Kežman poslao bivšu ljubavnicu da svedoči protiv bivše žene!

Fudbaler Mateja Kežman nije prisustvovao ročištu koje je bilo zakazano u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog krivične prijave koju je protiv njega podnela bivša supruga Emilija Kežman. Poslao je bivšu ljubavnicu da svedoči protiv bivše žene!

Mateja Kežman poslao bivšu ljubavnicu da svedoči protiv bivše žene! Foto: Instagram



Emilija Kežman, naime tvrdi da njen bivši suprug Mateja Kežman više od dve godine nije platio alimentaciju za njihovo troje dece i duguje im 27.000 evra. Bilo je zakazano saslušanje svedoka, pa proslavljeni fudbaler nije bio u obavezi da sedi u sudnici ali je kao svog glavnog svedoka poslao bivšu ljubavnicu Mariju Perković, koja mu je pre pet godina rodila sina Filimona tokom njegove brakorazvodne parnice sa prvom zvaničnom suprugom.

Marija je imala samo lepe reči za Mateju. Hvalila ga je kao oca, da je brižan i divan tako da njihov sin ni jednog trenutka ne oseća nedostatak oca ili nedostatak novca. Izvor Kurira kaže kako ona tvrdi da Kežman redovno isplaćuje alimentaciju za njegovo četvrto dete i da nikada nije imala problema oko toga, a redovno se dešava da Mateja pruža i više nego što bi trebalo i što je dogovoreno.

Sve ovo se Emiliji nije ni malo dopalo, pa je navodno njen prijatelj dao iskaz u njenu korist jer ima sve dokaze da ona govori istinu. Emilija inače ne brani Mateji da viđa njihovo troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova, iako oni nemaju komunikaciju. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>