Region

Svet

Ceca troši žitavo bogatsvo na svog sina jedinca!

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić u junu sledeće godine organizovaće venčanje, za koje će Ceca, prema nezvaničnim saznanjima izdvojiti čak 100. 000 evra.

Ceca troši žitavo bogatsvo na svog sina jedinca! Foto: Printscreen/YouTubeOna se sa svojim sinom složila oko toga da venčanje bude u hotelu u kom su Veljko i njegova sestra slavili punoletstvo. Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje od 30.000 evra. U to je uključena i kristalna dekoracija, cveće iz Holandije, srce od belih orhideja, ispod kojeg će se venčati i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor.
- Svadbena torta biće na nekoliko spratova u nežnim tonovima.
Što se venčanice tiče, još uvek se premišljaju da li će je raditi domaći ili strani kreator, ali za to će biti izdvojeno minimalno 5.000 evra. Mlada će se presvući i u elegantnu 
haljinu koja će biti šivena po njenoj meri. I za burme će biti izdvojena pozamašna svota oko 7.000 evra - navodi izvor portala Pink.rs.
Za ovakvo gala venčanje potrebna je višemesečna priprema, pa je Ceca već započela dogovore oko tog datuma.
Na venčanje će biti pozvano oko 400 gostiju pred kojima će nastupati više pevača, a Ražnavić je odlučila da svojoj budućoj snajki 
pomogne da odluči koja je savršena venčanica za nju.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>