Ostalo

Sme�no

Evo razloga zašto treba pustiti neke osobe da izađu iz naših života da bi se mi preporodili!

Često kada pustimo ljude iz svog života mislimo da nam se ceo svet srušio, naravno da nije jednostavno, ali nekad je zaista neophodno.

Evo razloga zašto treba pustiti neke osobe da izađu iz naših života da bi se mi preporodili! Foto: Pixabay



Puštanjem te osobe koju volite oslobađate energiju da privučite pravu ili pravog. Svaki gubitak voljene osobe dovodi do nekog boljeg dobitka. Važno je pustiti nekim stvarima da odu i prosto nestanu. Ne očekujte da vam se vrate, priznaju da su pogrešili i da su uvideli ko ste zaista vi. Zatvorite te krugove ne zbog ponosa, ega već zato što se to ne uklapa u vaš život iako vamo to tako ne izgleda u ovom momentu.

"Svaki čovek ima poziv da bude neko, no mora jasno razumeti da kako bi ispunio svoj poziv može biti samo jedna osoba- on sam". Thomas Merton

Osvrnite se sa strane i shvatićete da na ovom svetu za sve što nam se dešava postoji neki razlog.
 Kada žele da odu da vas , ne terajte ih da se vrate. Nikoga ne možeš da nagovir da te voli, da te zove i ostane vezan za vas.
Vaša sudbina nije nikad povezana sa ljudima koji su otišli. Ljudi napuštaju jer više nisu vezani za vas, samo ih pustite laganim korako da nestanu iz vašeg života. Bol je prejaka ali kada ona prođe, treba se posvetiti sebi i promeniti energiju na bolje i veće stvari.
Zato treba da živimo svoj život onako kako mi mislimo da treba, a ne kako nam drugi nameću. Sloboda nam donosi mnoge promene iz korena, ali vreme leči svaku ranu.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>