Svet

Region

Bomb Citi je jedan od najuzbudljivijih punk filmova koji se temelji na istinitom događaju!

Brian Denek poznat je po svojoj zeleno obojanoj Irokezi, psećem ovratniku i strastvenoj ljubavi prema hardcore punk muzici.

Bomb Citi je jedan od najuzbudljivijih punk filmova koji se temelji na istinitom događaju! Foto: Printscreen/YouTube



Sledi svoje snove i sa svojim prijateljima organizuje punk koncerte u trošnoj zgradi poznatoj kao "Bomb Citi".
Takođe vodi umetnički pokret u gradiću u kojem se inače gotovo ništa uzbudljivo ne dešava. Brian i njegovi punkerski prijatelji odbijaju se prilagoditi konzervativnoj kulturi koja ih okružuje. NJihov radikalni izgled izaziva društvenu netrpeljivost u lokalnoj zajednici. Kodi Kejts nije zvezda svoje srednjoškolske ekipe američkog fudbala, ali njegova bela šilterica karakter je da pripada grupi popularnih šminkerskih srednjoškolaca poznatoj kao "bele šilterice".
Zbog njegove nespretnosti, Codija kolege često ismevaju pa neprestano oseća potrebu dokazati se pred svojim prijateljima. Nakon što izgube tekmu, Kodi i nekoliko ostalih pripadnika "belih šilterica" potuku se s pankerima. Ova tučnjava pokreće niz sukoba između ovih dvaju grupa. Pankeri i pripadnici "belih šilterica" konačno se sukobljavaju u nasilnoj uličnoj tuči.
Ova noć uskoro postaje ozloglašena kao jedan od najkontroverznijih zločina iz mržnje u savremenoj američkoj istoriji. Tematika filma je pola drama pola krimić baziran na istinitom događaju.
Ocena na Imbdu je 6.9/10. Čitavih sat i po drži pažnju i vrlo je poučan film.
Pogledajte trailer:

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>