Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2018 godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. oktobar 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2018 godine! Foto: Pixabay
Ovan 21.3.- 20.4.

Proverite svu papirologiju jer postoji mogućnost da se potkrala neka greška. Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška. Imate izuzetno povoljne uslove pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku. Osećate se umorno.


Bik 21.4.-21.5.

Previše se oslanjate na nekoga ko uopšte ne može da vas prati. Precenili ste saradnika, a to vas može skupo koštati. Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osećanja nećete pogrešiti.Glavobolja.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Ako planirate važan razgovor, pokušajte da se skoncentrišete na ključne stvari. Izbegavajte opširna izlaganja, već budite konkretni i rezultati će doći. Osećate da partner ima nešto da vam kaže. Dobro ste procenili, samo još morate da ga navedete na razgovor i biće mnogo lakše kada se ispričate. Proverite krvnu sliku.


Rak 22.6. - 22.7.

Slede vam velike poslovne promene. Slobodno se upustite u to što nameravate. Pratiće vas sreća i rezultati neće izostati, bar u dužem periodu. Na ljubavnom planu takođe sve funkcioniše savršeno. Odnos sa voljenom osobom je bolji nego ikada, blago li se vama. Odlično.

 
Lav 23.7.- 22.8.

Nerviraju vas neki sitni propusti i greške saradnika. Nemojte pokušavati da sve držite pod kontrolom. Nećete uspeti. Osoba u znaku Vodolije na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Pustite je da vam se približi. Nervozni ste.


Devica 23.8. - 22.9.

Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u delo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve vam polazi za rukom. Očekujete poziv od osobe u znaku Lava. On je sklon taktiziranju, ali ipak će pozvati jer neće moći da izdrži. Iskoristite tu šansu. Izbalansirajte ishranu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami, šeo je za svaku pohvali.Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajne aspekte imaju i zauzeti. Uživajte u ovom kišnom danu. Odlično.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Što pre bi trebalo da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, radite ono što imate i što morate. Oni koji su u braku mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju ako do toga dođe. Problemi sa pritiskom.


Strelac 21.11.- 21.12.

Očekuje vas potpisivanje važnih ugovora. Imaćete uspešan poslovni sastanak kojim ćete biti sasvim zadovoljni. Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste. Oni koji su sami danas bi trebalo da se druže sa pravim prijateljima. Dobro.


Jarac 22.12.- 19.1.

Preuzimate odgovornost za tuđe greške i propuste i vaša dobrota vas može skupo koštati. Imaćete priliv novca. Ako ste nedavno prekinuli neku emotivnu vezu, moguće je da je obnavite. Budite potpuno iskreni. Oni koji su u vezi danas neka očekuju lep dan. Moguća je prehlada.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Stičete utisak da vam neko od saradnika nešto smešta. Može se reći da ste u pravu, ali ne reagujte još uvek. Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama. Jačajte imunitet.


Ribe 20.2.- 20.3.

Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspehom. Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim. Moguća prehlada.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>