Region

Svet

Ana Nikolić i Rasta ponovo pred razvodom?!

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta nakon bračne krize koju su imali prošle godine i pomirenja koje je usledilo, ponovo su, navodno pred razvodom.

Ana Nikolić i Rasta ponovo pred razvodom?! Foto: InstagramKako prenose domaći mediji, njih dvoje su se pre nekih mesec dana žestoko posvađali, zbog čega Rasta više ne živi u stanu kome su zajedno živeli sa ćerkicom Tarom, već se spava u svom studiju. Izvor za Kurir kaže:

"Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspeha."

Koliko ju je potresla svađa sa bivšim mužem govori i podatak da je Ana nekoliko dana provela u jednom manastiru u Rakovici kako bi pronašla preko potreban mir, a Nikolićeva je čak i blokirala Rastu na Instagramu. Izvor blizak pevačici tvrdi da je ona već krenula u pravnu borbu za ćerku:

"Poslednjih meseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto rešila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnela tužbu za starateljstvo."

Rastin i Anin advokat Borivoje Borović nije hteo da ulazi u detalje ovog spora:

"O tome vam ne mogu ništa reći. Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću posle toga znati šta i kako je ona odlučila. Hvala na razumevanju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>