Svet

Region

Eros Ramacoti: Prvi singl sa albuma - Vita Ce N’è! (VIDEO)

Italijanska pop zvezda Eros Ramacoti, nedavno je najavio izlazak novog albuma "Vita Ce N’è", a pred vama je prvi singl sa istoimenog albuma. Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija kreće 17.februara koncertom u Minhenu.

Eros Ramacoti: Prvi singl sa albuma - Vita Ce N’è! (VIDEO) PromoPočetkom septembra Eros Ramacoti (Eros Ramazzotti) najavio je izlazak novog albuma kao i prateće velike svetske turneje.  Predstojeće izdanje “Vita Ce N’è” biće u prodaji 23.novembra u više formata (CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe) ali i na dva jezika: italijanskom i španskom.  

Jedan od najvećih italijanskih autora i pevača na ovom izdanju ugostio je i tri velika muzička imena. Fanove širom sveta obradovao je vešću da na pesmi „Per Le Strade Una Canzone“ gostuje velika svetska zvezda Luis Fonsi, a saznali smo i imena dama koje će svojim glasovima upotpuniti album na koji se s nestrpljenjem čekalo. U numeri „Vale Per Sempre“ pomogla mu je kanadska pevačica Alesija Kara (Alessia Cara) a gošća na pesmi „Per Il Resto Tutto Bene“ je nemačka pevačica i glumica Helene Fišer (Fischer). 

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija kreće 17.februara koncertom u Minhenu. Nakon skoro 30 nastupa u Evropi, Eros će dva meseca provesti „preko okeana“ i održaće koncerte u nekim od najvećih gradova Severne i Južne Amerike.  “Vita Ce N’e World Tour” odvešće ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena širom sveta, ali ovaj legendarni pevač poželeo je da dođe ponovo u Srbiju i priredi svojim fanovima spektakl u Štark Areni 24.septembra 2019.godine! 

Nove pesme ali i neki veliki stari hitovi i nesumnjiv kvalitet i šarm ove vanserijske zvezde, samo su neki od razloga zbog kojih ne treba propustiti nastup Erosa Ramacotija. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>