Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Ekskluzivni snimci sa prvog snimanja šou programa! (VIDEO)

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" iznedrilo je kroz ove četiri sezone veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Pogledajte šta vas očekuje u novoj sezoni! Ekskluzivni snimci sa prvog snimanja šou programa!

Pinkove zvezdice: Ekskluzivni snimci sa prvog snimanja šou programa! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNakon učestvovanja u "Pinkovim zvezdicama", takmičarima su se otvorila mnoga vrata - neki su predstavljali Srbiju na dečijem takmičenju za pesmu Evrovizije, neki su osvojili brojne nagrade na različitim domaćim i inostranim festivalima, neki su snimili i svoje pesme i stekli ogromnu popularnost - a sada se oni najbolji vraćaju na veliku scenu u petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars", koja počinje u petak 26. oktobra samo na TV Pink!

Posle četiri sezone, nekoliko desetina hiljada dece na audicijama i više od 400 emisija, 36 najboljih zvezdica nastupaće u dosada neviđenoj sezoni vašeg omiljenog muzičkog takmičenja.

Ove godine uživaćete u glasovima, ali i spektakularnim nastupima: Valentine Mec, Isidore Mitić, Lene Stamenković, Dunje Jeličić, Davida Radosavljevića, Pavla Vasiljevića, Mateje Vukašinovića, Igora Lazarevića, Antonije Gigovske, Darije Vračević, Nike Purić, Uroša Stankovića, Žarka Pribakovića, Veljka Čačića, Tome Milovanovića, Katarine Radulović, Bojane Radovanović, Marine Stanković, Tatjane Savatić, Komnena Vukovića, Sergeja Pajića, Davida Markovića, Todora Kitanovića, Teodore Marković, Ivane Dimkovski, Teodore-Tare Stojanović, Ljiljane Plavšić, Tomislava Božovića, Petra Bulatovića, Selme Beriše, Milice Ilić, Nikole Milenkovića, Amne Alajbegović, Leonore Gaši, Eme Simonović i Irine Arsenijević.

Žiri će i ove godine ocenjivati i davati korisne savete učesnicima, a Jeleni Tomašević, Goci Tržan, Leontini Vukomanović i Sergeju Ćetkoviću se u crvenim stolicama pridružila i pevačica Kristina Kija Kockar.

U petoj sezoni došlo je do promena kako u sastavu žirija, tako i na sceni - Marijana Mićić dobila je pojačanje i to u vidu svoje veoma dobre prijateljice i koleginice Ane Mihajlovski, koja će od sada biti voditeljka "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>