Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2018 godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. oktobar 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2018 godine! Foto:Pixabay 


Ovan 21.3.- 20.4.

Moraćete da analizirate situaciju do najsitnijih detalja i to vas izuzetno zamara. Morate tako, ako želite da ostvarite cilj.
Razočarani ste u voljenu osobu već neko vreme. Iskoristite današnji dan i otvoreno porazgovarajte.Osećate se umorno.

 .

Bik 21.4.-21.5.  Nerviraju vas neki sitni propusti i greške saradnika. Nemojte pokušavati da sve držite pod kontrolom jer nećete uspeti.
Osoba u znaku Vodolije na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Pustite je da vam se približi.
Nervozni ste.

Blizanci 22.5.- 21.6.  Sa osobama od autoriteta ostvarujete dobru komunikaciju i uspešno rešavate sve probleme. Moguć je priliv novca.
Osoba koju volite o vama nema jasnu sliku. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji.
Osećate se dobro.

Rak 22.6. - 22.7.  Važno je da svoju energiju usmerite na pravilan način, ali i da budete deo tima. Danas je to formula za uspeh.
Privlači vas dosta starija osoba i danas konačno možete da očekujete poziv i susret. Neće biti kao što očekujete.
Korigujte ishranu. 
Lav 23.7.- 22.8. Važno je da svoju energiju usmerite na pravilan način, ali i da budete deo tima. Danas je to formula za uspeh.
Privlači vas dosta starija osoba i danas konačno možete da očekujete poziv i susret. Neće biti kao što očekujete.
Korigujte ishranu.

Devica 23.8. - 22.9.  Veoma ste zabrinuti zbog situacije u kojoj se nalazite. Iako niste krivi, snosićete odgovornost za nečije nesavesno ponašanje.
Tragate za harmoničnom ljubavnom vezom koja je puna iskrenih osećanja. Pokušajte da uskladite svoja očekivanja sa realnim mogućnostima.
Kontrolišite krvni pritisak.

Vaga 23.9. - 22.10. Veoma ste zabrinuti zbog situacije u kojoj se nalazite. Iako niste krivi, snosićete odgovornost za nečije nesavesno ponašanje.
Tragate za harmoničnom ljubavnom vezom koja je puna iskrenih osećanja. Pokušajte da uskladite svoja očekivanja sa realnim mogućnostima.
Kontrolišite krvni pritisak.

Škorpija 23.10.- 22.11.  Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami.
Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajan dan i za ljubav.
Odlično.

Strelac 21.11.- 21.12. Ne menjajte tim ljudi sa kojima radite. Ukoliko ste nezadovoljni, morate se pomiriti sa tim da je zasluga samo vaša.
Okolini delujete tajanstvenom, a partner će biti iznenađen vašom uzdržanošću. Svojim ponašanjem komplikujete stvari.
Moguće su teškoće sa urinarnim traktom.

Jarac 22.12.- 19.1. Upotrebite sva sredstva kako bi stigli do cilja. Morate biti mnogo odlučniji ako želite nešto da postignete.
Razmišljate o osobi iz prošlosti i niste zainteresovani za dešavanja oko vas. Bilo bi dobro da sebi date šansu za novo poznanstvo.
Mogući su problemi sa zglobovima.

Vodolija 20.1.- 19.2. Stičete utisak da vam neko od saradnika radi iza leđa . Može se reći da ste u pravu, ali ne reagujte još uvek.Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate danas šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama.Jačajte imunitet.

Ribe 20.2.- 20.3. Danas ste stabilniji nego obično, a želja da promenite posao danas postaje izvodljiva. Iskoristite šansu i dobru energiju.
Imate podršku voljene osobe, ali preterali ste sa očekivanjima. Vreme je da se i vi naučite toleranciji.Osećate se dobro. 

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com/danasnji-dnevni-horoskop.com


>