Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Majka Mine Vrbaški otvoreno o ćerki, Adamu, bivšem momku!

Mina Vrbaški je u rijaliti "Zadruga 2" ušla kao zauzeta devojka, a nakon samo jednog dana ona je prevarila svog dečka Igora Terzića koji je odlučio da joj vrati i nađe joj zamenu. Majka Mine Vrbaški otvoreno o ćerki, Adamu, bivšem momku!

Zadruga 2: Majka Mine Vrbaški otvoreno o ćerki, Adamu, bivšem momku! Screenshoot / YoutubeMinina mama Ivana Vrbaški je u dobrim odnosima sa ćerkinim dečkom, pa je ekipa portala Pink.rs kontaktirala kako bi saznala nešto više o svemu:

"Ja se nisam čula sa njim već neko vreme. Poslala sam mu poruku, nije mi odgovorio, a onda sam čula da je promenio broj. Ja sam njima i govorila da pre nego što ona uđe da se raziđu, pa posle šta bude. Ona menja raspoloženja, čas joj je pao kamen sa srca što je on našao devojku, čas je nikakva, pa raspoložena. Kao da je pubertet tek hvata ili rani klimaks."

Mina Vrbaški i Adam Đogani su otkrili pred milionskim auditorijumom da su bili zajedno pre dve godine, a ako je suditi prema njihovom ponašanju, simpatije se vraćaju, ali njena mama Ivana ne misli tako:

"Ona Adama gleda kao druga. Vidi se da je on dobrica, jako se lepo slažu. Da li je to sada neko jače prijateljstvo koje će da preraste u nešto više, ne znam. Prestala sam da se nerviram, kada svi pričaju kako Mina uleće iz veze u vezu, to tamo svi rade. Svi se šetaju od kreveta do kreveta, ko zna šta rade tamo ispod jorgana i ne zanima me."

Marijana Zonjić je takođe gajila emocije prema mladom Đoganiju, a kada je na njeno mesto došla Mina, njih dve su se žestoko posvađale i izvređale, a evo šta Ivana kaže o ovoj zadrugarki:

"Ja nikad nikog ne pljujem. Za takvu devojku i takvu osobu, ja nemam komentar. O toj devojci mogu samo da kažem "bljak", ne samo zbog Mine, nego gledajući njeno ponašanje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>