Region

Svet

Ceca Ražnatović odlučila gde će pevati za Novu godinu!

Planiranje za najluđu noć već je počelo, pa pevači već zakazuju svoje nastupe. Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila gde će pevati za Novu 2019. godinu, a za to će dobiti veliki honorar.

Ceca Ražnatović odlučila gde će pevati za Novu godinu! Foto: InstagramKako prenose domaći mediji, nakon dužeg razmišljanja, Ceca je odlučila da najluđu noć dočeka sa crnogorskom publikom u Petrovcu u luksuznom hotelu "Palas". Za ovaj angažman je dobila 100.000 evra!

 Izvor blizak Ceci za Alo kaže da je pevačica veoma zadovoljna što će posebnu noć dočekati u Crnoj Gori:

"Ceca se najpre dvoumila da li da prihvati tu ponudu, jer iako su joj nudili veliku sumu novca, pevačici to nije najbitnije, već joj je važno da se oseća lepo sa publikom. Posle dužeg razmišljanja i konsultovanja sa svojim timom, prihvatila je ponudu. Tako će folk diva najluđu noć provesti sa crnogorskom publikom u popularnom hotelu Palas u Petrovcu i za taj nastup će dobiti 100.000 evra. Ceca obožava da nastupa na Crnogorskom primorju i svaki put kada je tamo nastupala, odlično se provela. Publika je obožava i ona to oseća, zato se baš za njih i odlučila. Pošto je Ceca veliki profesionalac i svaki nastup koji ugovori dugo sprema, njen tim je već počeo sa pripremama. Ona se veoma raduje što će ponovo zapevati u Crnoj Gori i svojoj publici obećava spektakularan nastup"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>