Region

Svet

Komšije o ljubavi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića!

Njih dvoje važe za jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni. Uskoro će dobiti i prvog sina, a evo šta kažu komšije o ljubavi i odnosu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Komšije o ljubavi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića! Foto: InstagramProdavačica u najbližem marketu, preko puta zgrade, otkriva da je Aleksandra izuzetno nežna prema Filipu i da mu stalno kupuje čokoladno jaje:

"Aleksandra je ista kao kada se doselila, a sada bi i te kako imala razloga da bude uobražena. Mnogo je mlada sa samo 23 godine je postigla što neko neće za celi život. Cenjena je, voljena, popularna i bogata. Svakome se javi i pokloni pažnju i slučajnom prolazniku koji joj se obrati. Nije uobražena, nosi pune kese namirnica sama."

Sve vreme razmenjuju nežnosti, grle se i ljube:

"Ona ga stalno zapitkuje: Ljubavi, hoćeš li ovo ili ono, hajde uzmi, ti to voliš. A ona voli da jede neke rol-viršle, koje sama peče kod kuće pa ih često kupuje."

U zgradi postoji perionica veša i komšinica misli da oni vrlo malo stvari peru i peglaju sami:

"Oni su tu stalno i evo čeka ih puno mirišljavih sveže opranih stvaru da ih preuzmu.Nisu naporni ni zahtevni i ništa im ne zasmeta kako smo uradili. Sada već imamo prijateljske odnose. Zamole me ako nešto hitno treba da se opere i opeglam neku stvarm a kada prođe Nova godina donese i po 20 haljina u kojima je nastupala. U poslednje vreme je mnogo galantna i daje nam super bakšiš."

Jedino kaže nikada nisu videli Brenu, pa dodaje: 

" Zorica, Filipova mama, dolazi kod nas i sređuje nokte. I Aleksandrinu mamu viđamo u prolazu. Ona je zgodna i mlada žena, kao sestra je Aleksandri. Što se tiče Filipa i Aleksandre lepo su vaspitani i kulturni ljudi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>