Lepota

Ljubav

Spušteni kapci, problem koji možete rešiti u par minuta!

Ženske oči su uvek privlačile pažnju i naravno da ni jedna žena ne može biti zadovoljna ako i nakon šminkanja ne izgleda onako kako bi želela. Spušteni kapci mogu biti izvor velikog nezadovoljstva ali to je problem koji možete rešiti u par minuta.

Spušteni kapci, problem koji možete rešiti u par minuta! Svet Plus



Nedostatak, poput spuštenih kapaka, jeste estetski problem ali i sprečava jasan vid. Žene su veoma često upućene na plastičnu hirurgiju kako bi rešile ovaj problem ali postoji prirodni recept koji će pomoći da se za vrlo kratko vreme zategne koža kapaka.

Sve ono što je genijalno, zapravo je vrlo jednostavno i uvek na dohvat ruke. Dakle, biće vam potrebno jedno belance i jedan tufer. Potrebno je da temeljno očistite oči od šminke. Područje oko očiju treba da bude potpuno suvo. Uzmite jaje i odvojte belance od žumanceta. Biće vam potrebno samo belance.

Umočite tufer u belance. Zatvorite oči i nežno tapkajte pokvašenim tuferom preko gornjih kapaka. Držite oči zatvorenim i omogućite da se belance potpuno osuši. Nakon toga se umijte toplom vodom. Radite ovo redovno (može i svakog dana), i kroz kratko vreme bićete iznenađene rezultatom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>