Region

Svet

Region

Serija Jutro će promeniti sve: Osma epizoda - Zigi Stardast! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Osma epizoda "Zigi Stardast" biće po programskoj šemi večeras u 22. časa. Otkrijte na koji način će Saša pokušati da se izvuče iz dugova u koje je zapala nakon zatvaranja lokala.

Serija Jutro će promeniti sve: Osma epizoda - Zigi Stardast! (VIDEO) ScreenshootDok iseljava stvari iz lokala i skida fotografiju Dejvida Bouvija sa zida, Saša se priseća starih dobrih vremena kad je sve bilo drugačije. Filip se suočava s novim problemom kad ga zaustavi policajac sa starom vozačkom dozvolom. Anđela ne želi da učestvuje u Sašinom garaž sejlu na kome ona planira da prodaje stvari iz podruma njihove gazdarice i tako se izvuče iz dugova. Ljuba, srećan što je Ivona pristala da se pomire, na sebe preuzima sve obaveze pa i šetanje psa Marlene. Ali večernja šetnja će se završiti neočekivanim susretom.

Ostale pikanterije iz života glavnih aktera serije pogledajte u večerašnjoj epizodi serije "Jutro će promeniti sve" koja se emituje u 22 h na Prvom programu Radio televizije Srbije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>