Zadruga

Parovi

Produkcija rijalitija Zadruga 2: Damirovo devijantno ponašanje!

Produkcija rijalitija "Zadruga 2" je izasla sa saopštenjem o jednom zadrugaru koji je izneo niz kleveti kako bi izbegao plaćanje kazne. Damirovo devijantno ponašanje i istina o njegovom učešću i nedelima u Beloj kući.

Produkcija rijalitija Zadruga 2: Damirovo devijantno ponašanje! Foto: Instagram



MC Damiro, koji je juče napustio "Zadrugu" svojom voljom, u više navrata se nedolično ponašao prema devojkama u najgledanijem rijalitiju u regionu koje su ga redovno odbijale. To se dešavalo i pre samo ulaska, prilikom snimanja profila, kada ni novinarke ni buduće učesnice nisu mogle da se odbrane od njegove preterane napadnosti.

U "Zadruzi" je to bilo još jače izraženo, zbog čega je došlo do problema na žurki sa novinarkom Katarinom Ristić, koji ga je zapravo i naveo da, posle nekoliko predomišljanja, konačno napusti rijaliti. Posle samoinicijativnog napuštanja Zadruge, MC Damiro je na račun produkcije izrekao brojne klevete, a sve to da bi pokušao da sakrije svoja nedela i izbegne da plati kaznu.

"Široki auditorijum je upoznat sa problemima koje MC Damiro ima, pre svega sa alkoholom. U takvom stanju on je često pokazivao devijantne oblike ponašanja, a jedan u nizu je i taj da je u toku žurke, seksualno uznemiravao Keti Ristić, koja ga je u nekoliko navrata odbila. Revoltiran time i svestan problema koji je napravio, on je odlučio da napusti rijaliti i u toj nameri ga niko nije sprečavao. Njegovi navodi da ga je obezbeđenje tuklo sve su samo ne istina. Najljubaznije je ispraćen, svestan činjenice da bi zbog njegovog nedoličnog ponašanja svakako usledila diskvalifikacija. MC Damiro će na račun televizije Pink morati da isplati 100.000 evra zbog napustanja Zadruge 1 i Zadruge 2" – navode u produkciji i dodaju da je MC Damiro bez problema pobegao u prvoj sezoni, a da je u drugoj to pokušao u nekoliko navrata, ali bi se ispred kapije svaki put predomislio i plakao da se vrati.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>