Style

Ljubav & Sex

Aco Pejovic govori o odnosima u porodici i vaspitavanju dece!

Pevač Aco Pejović daje ključne savete kakvi odnosi treba da postoje u porodici kako bi deca bila pravilno vaspitana a brak dugotrajan.

Aco Pejovic govori o odnosima u porodici i vaspitavanju dece! Foto: Printscreen/YouTubeNjegov uspešan brak sa svojom suprugom traje 24 godine iz koje su iznikle tri prelepe ćerke.
Njihova veza trajala je samo sedam dana, a za brak je potrebna uspešna, jaka i stabilna žena koja zna da korača kroz život rame uz rame.

Za svoje ćerke ima samo reči hvale i kako prenosi Alo njegov savet za uspeh u svemu je: U životu je najvažnije da odabereš normalnog partnera koji će da te prati i podržava. Ako odabereš kretena, život ti je pakao, ali ako nađeš nekog normalnog, možeš da napreduješ. Pored svoje supruge sam stasao u svakom smislu. Ona je pored mene završila fakultet, magistrirala i doktorirala.

Svaki ključ uspeha čoveka leži u normalnoj porodici, gde ima dosta razumevanja, žrtvovanja kao i davanja. 
Dok uspeh dece potiče iz samog doma, ali da je tu i najbitnija prisutnost roditelja i razgovor sa njima kako bi ih izveli na pravi put.

Iako za decu poznatih ličnosti često vlada mišljenje da su razmažena jer su im roditelji javne ličnosti, to u slučaju Aca Pejovića nije slučaj.

Nikada im ne dozvoljavam da budu razmažene, mogu u granicama normale ali van toga nikako.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>