Region

Svet

Ceca Ražnatović voli da je grli i muškarac i bunda!

Svetlana Ceca Ražnatović priznaje da joj nedostaje muškarac, ipak ne želi da se uda. Malo se i našalila, da je nekome bolje da ga grli muškarac, a nekome bunda, ona lično voli da je grli i muškarac i bunda.

Ceca Ražnatović voli da je grli i muškarac i bunda! Foto: Instagram



O ljubavnom životu Cece Ražnatović se često priča i piše iako ona ne voli o tome javno da govori. Pevačica je otkrila da u njenoj kući vladaju drugačija pravila od onih koji uglavnom važe u Srbiji, jer je ona sama, a njena ćerka Anastasija zauzeta, pa se našalila:

"Budući da je Anastasija u vezi, a da ja nisam, što se tiče onog poznatog ‘Gledaj majku, biraj ćerku’, kod nas je obrnuto, pošto je majka slobodna. Tako da važi ‘Gledaj ćerku, biraj majku."

Često joj kaže zafali da je zagli muškarac, kao bunda:

"Nekome je bolje da ga grli muškarac, a neko više voli bunde. Zavisi ko šta voli, a ja volim i jedno i drugo. Što da me muškarac ne grli kao bunda ili bunda kao muškarac?! Sigurno se ne bih bunila."

Što se tiče njene odevne kombinacije, a u pitanju je bela boja, ona ne sluti ništa jer nema nameru da se udaje, pa za Kurir kaže:

"Što se tiče ove moje bele odevne kombinacije, ne sluti ni na šta. Belo sam probala u prošom veku. Bila sam davno udata, a ako sam pametna neću se udavati ponovo. Što ne bih bila devojka do kraja života?! To je divan osećaj i ne smeta mi da ostane tako. Živela sloboda!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>