Region

Svet

Kaliopi poziva publiku da sanjaju otvorenih očiju!

Kaliopi poziva publiku da sanjaju otvorenih očiju i najavljuje veliki koncert u Sava Centru, kao i u drugim gradovima Srbije. Nabavite svoju kartu na vreme i uživajte u predivnim pesmama i specifičnoj boji glasa ove regionalne umetnice.

Kaliopi poziva publiku da sanjaju otvorenih očiju! Foto: Kristijan Teodorov



Nakon  prošlogodišnja dva rasprodata unplugged koncerta u Kolarcu, Kaliopi najavljuje veliki koncert u Sava Centru, kao i koncerte u drugim gradovima Srbije. Regionalna umetnica specifične boje glasa, poziva ljubitelje pop i rok muzike da uživaju i pevaju sa njom njene brojne hitove: "Rođeni", "Crno i belo", "Kofer ljubavi", "Vučica", "Mrvica" i mnoge druge.

Kaliopi je veoma uzbuđena i poručuje da jedva čeka ponovni susret sa publikom:

"Kao da su se juče dogodile one dve prelepe noći u novembru, prošle godine na Kolarcu... Toliko su ti koncerti još “živi” u meni...Beskrajno sam zahvalna svojoj publici i već poodavno razmišljam kako da je i ovaj put iznenadim i priredim nezaboravno veče...Na moju veliku sreću, za saradnike imam velike profesionalce i ljude koji umeju samnom da maštaju i stvaraju realne snove. Zato, u jedno sam sigurna. Publika će dva sata sanjati otvorenih očiju. Dragi moji, jedva čekam naš ponovni susret! Hajde da pevamo zajedno!"

Uskoro će Kaliopi obradovati publiku i novim singlom, a do tad možete uživati u njenom glasu na koncertima u Kragujevacu 19.oktobra, Nišu 20. oktobra, Jagodini 21.oktobra i Beogradu 23.novembra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>