Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zadrugari brutalno kažnjeni! Zorica Marković odlepila!

Veliki šef je nešto zamerio učesnicima rijalitija "Zadruga 2" zbog kršenja pravila takmičenja. Zadrugari brutalno kažnjeni! Zorica Marković odlepila kad je čula, pa zapretila! 

Zadruga 2: Zadrugari brutalno kažnjeni! Zorica Marković odlepila! Screenshoot / Youtube



Stiglo je pismo Velikog šefa u kome on zamera stanarima Bele kuće što brutalno krše pravila rijalitija:

"Dragi zadrugari, s obzirom na da se kršenje pravila nastavlja i da kada jasno navedemo da tokom sastanka morate sedeti za stolom, a to mnogi od vas ne poštuju, prinuđeni smo da vas kaznimo. Noćas tokom čitanja pisma većina vas nije imala strpljenja da sedi i čuje o čemu se radi, već je stajala kao u autobuskoj stanici. Zbog toga smo doneli odluku da budete kažnjeni smanjenjem budžeta za sledeću nedelju od po 1.000 dinara."

Zorica Marković je bila oštra:

"Kad se ugase svetla mislim da bi trebalo da bude malo poštovanja. Nikome nisam poremetila ni ležanje u krevetu, a kamoli san. Jeste, u rijalitiju može da radi ko šta hoće, ali ne i dokle hoće. Neću birati sredstva. Nisam došla ovde da me neko maltretira. Mi ustajemo rano i vrlo smo aktivne preko dana. Da smo mi isfrustrirane babe i da smo jednom nogom u grobu ova kuća nas ne bi pozvala."

Pevačica kaže da ne preti kada kaže da niko neće imati sna ali jednostavno mora da se brani jer joj je ugrožen mir. Još je zamerila Bori što "zapišava kuću" i savetuje mu da to "uradi u gaće".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>