Region

Svet

Toše Proeski tragično je izgubio život na današnji dan! (VIDEO)

Pevač Toše Proeski tragično je izgubio život na današnji dan, pre jedanaest godina! Veče pre pogibije dao je svoj poslednji intervju gde je istakao da ga ne interesuju materijalne stvari.

Toše Proeski tragično je izgubio život na današnji dan! (VIDEO) Foto: Instagram



Toše, pevač anđeoskog glasa, poginuo je 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj. Njegov prijatelj i vozač Georgij Georgijevski izgubio je kontrolu nad automobilom udario u teretni kamion. Sa njim u automobilu je bila i njegova menadžerka Ljiljana Petrović, koja je zadobila lakše povrede. Oboje su spavali, a Toše je preminuo na licu mesta. 

Toše Proeski je sobom je ostavio velike hitove, a mnogi i dalje teško prihvataju činjenicu da ga više nema. Živeo za publiku i za koncerte na kojima je razmenjivao energiju sa svojim brojnim obožavateljima. Voleo je da gleda publiku pa je na koncertima tražio jako svetlo da sve bolje vidi. Na poslednjem koncertu zamolio je publiku da napravi "zvezdano nebo" svojim mobilnim telefonima i zamolio ih da ne dozvole da se ono "ugasi".

Poslednji intervju Toše je dao veče pre pogibije, u emisiji "Vrteleška" gde je govorio o emotivnom životu i planovima za budućnost:

"Ne želim da neka devojka bude sa mnom zato što sam ja Toše Proeski, već zbog onoga što sam zaista. Ne interesuju me materijalne stvari, mislim da prave vrednosti kad tad moraju da izbiju u prvi plan. Tako sam vaspitan, znam koje su prave vrednosti."

Njegova dugogodišnja devojka je bila rukometašica Andrijana Budimir.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>