Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Bane Čolak zagorčao život Mikiju! (VIDEO)

Ova nedelja u rijalitiju "Zadruga 2" biće haotična, u to nema sumnje. Vođa je doneo jednu odluku kojom je zagorčao život Mikiju Đuričiću u narednom periodu. Kada vidite koga je Bane Čolak postavio za potrčke sve će vam biti jasno.

Zadruga 2: Bane Čolak zagorčao život Mikiju! (VIDEO) Foto: Instagram



Marija Jovanović je napustila rijaliti "Zadruga 2", a za vođu je postavila Baneta Čolaka. Došao je trenutak da vođa izabere potrčke. Njegova odluka je iznenadila sve, a sigurno će biti mnogo haosa između sluga.

Odabrao je Mikija Đuričića i Nadeždu Biljić, bivše ljubavnike koji su u prvoj sezoni imali akciju u štali o kojoj je cela Srbija pisala i pričala. Bane je rekao:

"Čim sam čuo da sam imenovan za vođu, nisam se dvoumio. Prvi je Miki, rijaliti predator. Mi nismo više u konfliktu, biram ga zbog zanimljivosti. Jer će u kombinaciji sa Nadeždom to biti interesantno."

Nadežda Biljić je odmah poručila da neće komunicirati sa bivšim verenikom:

"Nećemo imati nikakvu kominikaciju, a i ne verujem da ćemo ikada progovriti reč. Osim ako se ne izvini i ne prestane da se ponaša prema meni kao prema ku**eštini koju je pokupio sa Ibarske magistrale jer je tako očito navikao."

Ni Đuričić nije bio oduševljen ovom idejom:

"Ne znam Bane šta je to tebi zanimljivo. Pa mi ne pričamo! Bolje da smo bili Bora i ja."

Izabrana je i omiljena osoba koja će uživati privilegije da zajedno sa vođom provede sedam dana u hotelu "Zadruge", a to je, kao što je bilo i očekivano, njegova devojka Zerina Hećo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>