Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dečko Jelene Krunić išao na odvikavanje od NJE!

Odnedavno je učesnica i rijalitija "Zadruga 2", a u razgovoru sa Rebekom Popović prisetila svog bivšeg. Dečko Jelene Krunić išao na odvikavanje od NJE! 

Zadruga 2: Dečko Jelene Krunić išao na odvikavanje od NJE! Foto: Instagram



Krunićeva je bila u vezi sa fitnes instruktorom koji  koji ju je prevario, kako se pisalo, pa je to bio razlog njihovog rastanka, koji se desio pre godinu dana. Vreme nije zalečilo rane, Jelena nije prebolela Dejana i kroz suze je u dvorištu Imaginarijuma govorila o njemu: 

"On sada ima devojku, ona je isto istetovirana kao ja, ima isto du*e, lepa je prirodno. Dosta je niža od njega. Kažu ljudi koji ih viđaju da nije to taj vajb. Svi su govorili da smo mi jedno za drugo. Ja sam to mislila. Kunem ti se. Ja sam degenerik, ali on je mogao to da preseče."

Jelena se žalila jer joj Deki nije pomogao, kaže da ga je molila, ali da je on rekao da mora sama sebi da pomogne. Njemu je bilo bitno šta će drugi reći:

"Svuda me je blokirao. On je išao na odvikavanje od mene, kao što alkoholičari idu, narkomani. To je kad si previše zavistan od neke osobe, kad si posesivan."
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>