Region

Svet

Region

Serija Jutro će promeniti sve: Šesta epizoda - Starleta Marina!

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Šesta epizoda "Starleta Marina Sisa" biće prikazana u utorak 16. oktobra, u ovoj epizodi, Saša po ko zna koji put pozajmljuje novac od majke kako bi mogla da napravi žurku za starletu.

Serija Jutro će promeniti sve: Šesta epizoda - Starleta Marina! Screenshoot / Youtube



Ne bi li rešila svoje stalne finansijske probleme, Saša, po ko zna koji put, pozajmljuje pare od majke Svetlane, kako bi bila u stanju da napravi veliku ružičastu žurku za ekscentričnu starletu zvanu Marina Sisa. Filip odlazi kod svoga mentora sa fakulteta, profesora Vujoševića, u nadi da će mu on pomoći u ponovnom pronalaženju sebe... 

Ljuba je opet u problemu. Pozvao je svoju bivšu devojku Ivonu koja mu izgleda mnogo znači, na piće kod Saške u bar, ali je na bizaran način sprečen da se pojavi. Potrebna mu je pomoć drugarica... Baš u trenutku kada Filip pere sudove za šankom, u Sašinom baru se pojavljuje njegov bivši kolega sa fakulteta, koji je , izgleda, vrlo uspešan u životu. 

Anđela odlazi iz bara sa izvesnim Zigijem, koga je tek upoznala. A na žurci, iako sve ide po planu, dolazi do neočekivanog obrta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>