Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Darija nakon izlaska totalno raskrinkala Tomu Panića! (VIDEO)

Darija Stević nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 2" totalno raskrinkala Tomu Panića. Pročitala je njihovu prepisku ali to nije sve, obratila se i njegovoj majci!

Zadruga 2: Darija nakon izlaska totalno raskrinkala Tomu Panića! (VIDEO) Foto: Instagram



U studiju u Šimanovcima gosti voditeljke Dušice Jakovljević su bivši zadrugari Darija Stević i Nikola Bokun i majka glumice Marije Jovanović. Darija je na samom početku emisije rekla da će izneti na videlo sve ono što će raskrinkati Tomislava Panića, njenog navodnog verenika. Ona je izjavila:

"Ja sam se suzdržavala. Bićemo bitke napolju. Ionako sam sebi mogla da produžim opstanak na još dva meseca, ja to nisam želela, jer ja ne igram prljavo. Čula sam da je njegova majka rekla zašto ja ne kažem ništa. Gospođo, ja vas ne poznajem, poštujem Vaše godine i vaše majčinstvo. Vaš sin je veliki lažov i manipulator, kopirajući Miću, izmišljajući laži da ima ćerku i sina u Kini. Šta je on radio u Kini? Kao model je radio pomoćni posao. I Nemanju čeka tužba od mene."

Nakon samo nekoliko trenutaka Darija je obelodanila njihovu prepisku koja svedoči da je Toma izneo mnoge neistine o njoj i da je ona sve vreme tokom boravka u rijalitiju govorila istinu:

"Stiže poruka od Tomislava. Kucaj na guglu "Verio se Toma Panić". Udarna vest, ijao. Ja mu kažem, još si izabrao romantičnu destinaciju, atraktivna crnka, komentari sa slike. Pitam ga da li ga novinari zovu. Ja sam njega uvek zvala, on mene nikad. E sad opušteno, zapušio si usta znaš za šta. Reci da želim da ostanem anonimna. Poenta je bila da ja želim da ostanem anonimna, a da je zapušio usta svetu za njegovo se*sualno opredeljenje time što je objavio sliku sa mnom i vereničkim prstenom. Ja mu kažem da Minu batali, on kao ona nije u sferi interesovanja, nebitno je šta Mina kaže. U razgovoru koji je trajao 30 minuta mi je tražio 10 evra na zajam, ja sam rekla da ću mu dati, i da dođe kod pumpe gde smo se sastali, ali ne i kod mene, jer šta će nepoznat čovek kod mene kući. On priča neke patetične priče kako ne zna da li su mu dostupna kola. Iz top 10 "Armanijevih" je otišao jer nije prošao doping test. Ja mu govorim da sačeka da pozovem nekoga od mojih drugara da dođe po tebe, a on odgovara "Najbolje nikog ne zovi, jer ne znam ko su". Tražio mi je 200 evra da ode na rođendan kod Duška Radonjića... Duško nije slavio rođendan, ostavi me na miru, provaljen si, ja mu napišem. Ja sam zvala novinare i objavila demant. Od gospođe iz njegovog kraja sam dobila poruke nimalo lepe za njega. I imam sliku jednu veoma lepu gde se vidi da je on sa jednim vrlo isfreminiziranim dečkom."

U video prilozima pogledajte detaljnije.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>