Region

Svet

Mina Lazarević nakon nasilja i razvoda, dobila sramnu alimentaciju!

Glumica Mina Lazarević nakon porodičnog nasilja i razvoda dobila sramnu alimentaciju! Bivši muž potezao je pištolj na nju i tukao je pred decom. Srećom ona ima podršku prvog supruga.

Mina Lazarević nakon nasilja i razvoda, dobila sramnu alimentaciju! Foto: Instagram



Mina Lazarević, koja je najveću slavu stekla ulogom Čupke u seriji "Porodično blago" u privatnom životu imala je dosta problema. Nakon prvog braka sa džez muzičarem Aleksandrom, Mina je uplovila u vezu sa baletanom Goranom Stanićem koji je fizički nasrnuo na nju u njihovom stanu pred dvoje maloletne dece.

To se dogodilo u avgustu 2015. godine, a Minim suprug Goran, osim nasilja u porodici, sumnjičio se i za nelegalno držanje automatske puške, kao i četiri kapisle za detonatore, koje je policija pronašla u stanu pošto je došla na poziv Mine Lazarević. On se sa sudom nagodio da godinu dana nosi elektronski nadzor u kućnom pritvoru.

Glumica je pre braka sa Goranom Stanićem, bila u bračnoj zajednicki sa džez muzičarom Aleksandrom sa kojim i danas ponekad nastupa, a za koga je rekla da joj je velika podrška u životu. Ona se od baletna i zvanično razvela i dobila starateljstvo nad decom. Sud je tada izrekao alimentaciju od 6.000 dinara na šta je lepa glumica uložila žalbu. Nakon novog procesa, sud je odredio Staniću da je dužan da ubuduće za njihovo dvoje dece Marka i Ivu isplaćuje alimentaciju u iznosu od 22.000 dinara.

Kako su mediji navodili, pošto presuda nije pravosnažna, Stanić je odlučio da sada on uloži žalbu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>