Region

Svet

Aleksandra Prijović odlučila gde će roditi sina!

Pevačica Aleksandra Prijović odlučila je gde će roditi sina! Po savetu lekara ona će ovaj najlepši trenutak dočekati u Beogradu iako u prvom momentu nije bila oduševljena tom idejom.

Aleksandra Prijović odlučila gde će roditi sina! Foto: InstagramO trudnoći pevačice Aleksandre Prijović priča se mesecima, ali ona u javnosti ne želi mnogo da govori o tome. Jedino što su do sada ona i njen suprug Filip Živojinović otkrili jeste da će naslednik dobiti ime Aleksandar. Međutim, kako piše „Blic”, budući roditelji su promenili odluku da sin na svet dođe u Americi, već su nakon konsultacija sa lekarima odlučili da porođaj bude u Beogradu.

Aleksandra, koja je u petom mesecu trudnoće, porodiće se u jednoj privatnoj klinici u srpskoj prestonici. Izvor blizak paru otkriva da Aleksandra u prvom momentu nije bila oduševljena zbog ove odluke:

"Aleksandra i Filip su prvobitno imali ideju da se pevačica porodi u Americi, gde Brena ima kuću, kako bi dete po rođenju dobilo strano državljanstvo. Sve je bilo spremno da odmah nakon brojnih nastupa spakuju kofere i otputuju. Lekari na ovom dalekom kontinentu nastavili bi da vode njenu trudnoću i spremili bi je za porođaj. Sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja, a veliku podršku bi tamo pevačica imala od kume Jelisavete Teodosić, koja takođe u Los Anđelesu održava svoju trudnoću. Međutim, na poslednjoj kontroli lekarski konzilijum je dao predlog da je najbolje da ostane u Srbiji. Ginekolog je smatrao da zbog trudnoće koju vodi od početka u Srbiji treba da promeni odluku i da nastavi sve preglede i porođaj u Beogradu. Kroz razgovor sa Filipom shvatili su da je tako najbolje, a kada Živojinović zbog poslovnih obaveza bude imao slobodnog vremena, gledaće da otputuju na neku od destinacija po Evropi. Ubrzo je shvatila da ova odluka ima svoje dobre strane, to jest da će moći da bude sa roditeljima i članovima porodice sve vreme. Oni će uvek moći da joj priskoče u pomoć kada joj bilo šta zatreba i da brinu o njoj. Ona ne želi mnogo da priča o trudnoći za medije i to je njen stav otpočetka jer smatra da nije jedina trudnica na svetu i da time ne treba da se nameće."

Aleksandra Prijović o svemu tome ne govori javno, a nedavno je izjavila za jedan nedeljnik:

"Kada me uhvate promene raspoloženja, tada strada onaj ko mi je najbliži. Ako to izuzmemo, vrlo sam jednostavna trudnica i sa mnom je sve lako."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>