Farma

Parovi

Krunićka ne bira reči i gazi preko Mine do cilja!

Krunićka oplela po Mini baš pogrdnim rečima,a njihov sukob traje još iz prethodne Zadruge.

Krunićka ne bira reči i gazi preko Mine do cilja! Foto: Printscreen/YouTube



Učesnica rijalitiji formata "Zadruga" Jelena Krunić noćas je sasula sve Jovici Putnikoviću da ne shvata da je mogao da bude sa Minom.


Nakon celog video klipa koji je izbačen na You Tubeu cimerke su jedna drugoj uputile sledeće reči:

a zaista ne mogu da se spuštam na taj nivo, šalim se. Ovo je odvratna verzija mene, ne sviđa mi se. Nisam pričala sa Minom, znam Jovicu iz neke druge priče. Ona je imala dečka i odmah završila za Jovicu. A on izgleda nije gledao prvu sezonu koliko je ona bila zagrejana za Đeksona, kao što mislim da je i sada zagrejana. Malo sam ovde preterala, ali sam u tom trenutku to i mislila. Trenutno ne mislim, dok me ne razočara - istakla je Krunićeva.

Pogledajte video snimak:




Znala sam da se sa Jelenom neću pozdraviti. Bilo mi je krivo što joj nisam prišla. Ima pravo da bude ljuta na mene, ne zameram joj ništa. Prišla sam joj te noći i rekla joj neke stvari, ona je prihvatila to. Većina ljudi zna da ja ne umem da budem u svađi ni sa kim - kazala je Mina.

Ovo je tek početak ovog sukoba kako li će se završiti ostaje nam samo da vidimo. Nadajmo se da Jelena opet neće udariti nekog i biti diskvalifikovana.


 

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>