Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Kopiraju Kiju i Filipa! Vrela akcija Marka i Maje! (VIDEO)

Gledanje snimaka u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisano je za četvrtak, pa su između ostalih snimaka, zadrugari imali priliku da vide kako je izgledala vrela akcija Marka Miljkovića i Maje Marinković. Da li to oni kopiraju Kiju i Filipa iz prve sezone ovog rijalitija?!

Zadruga 2: Kopiraju Kiju i Filipa! Vrela akcija Marka i Maje! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Na plazmi se ovoga puta našla vrela akcija pod jorganom Marka Miljkovića i Maje Marinković, koja se desila u utorak nakon žurke. Oni su se poneseni strastima, pred svima mazili i ljubili, a po pokretima ispod jorgana moglo se zaključiti šta se sve dešavalo. Marko je dao svoj komentar:

"Ovo nije stvarno. To traje nedelju dana, dogovorili smo se sa Zlatom da pravimo pokrete ispod jorgana. Nije bilo s*ksa, a i da je bilo, šta sada ."

Lepi Mića mu je poverovao i rekao da se jasno vidi da je to bila simulacija, dok je Rada Vasić ostala sumnjičava. Maja je potvrdila Markovu priču:

"Imali smo dogovor. Hteli smo da napravimo šalu, da se pitaju šta je ispod pokrivača. Na znači da do seksa neće doći."

Bora Santana, kome se Maja ranije sviđala, nije izdržao da ne isprovocira Marka, pa je rekao da se nada da će drugi put izdržati duže, dok je Miki je izjavio da više veruje njima nego svojim očima.

Ovaj deo nekako podseća na prvu sezonu rijalitija "Zadruga" kada su zadrugari imali različita mišljenja o onome što se u kupatilu dogodilo između Kije Kockar i Filipa Đukića. Takmičarima izgleda nedostaju nove ideje kojima bi privukli pažnju na sebe, pa koriste proverene iz prve sezone. Koliko će se to gledaocima svideti ostaje nam da vidimo u narednim mesecima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>