Region

Svet

Zdravko Čolić ima rođenog brata, a evo čime se on bavi!

Pevač Zdravko Čolić ima rođenog brata ali to malo ko zna jer se o njegovom privatnom životu ne piše previše, niti on voli da iznosi detalje. Evo čime se on bavi.

Zdravko Čolić ima rođenog brata, a evo čime se on bavi! Foto: Facebook



Niko ne bi mogao ni da pretpostavi da je on rođeni brat velike zvezde jer je izabrao potpuno drugačiji posao. Dok Zdravko Čolić nastupa, snima spotove, slika se i daje intervjue, njegov brat Dragan drži ćevabdžinicu u Beogradu.

Njih dvojica su jako vezani, a takvu ljubav utkali su im roditelji, što je i Čola jednom rekao:

"Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica."

Dragan je pre nekoliko godina navodno otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić. Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vreme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice. Svima nam je poznato da još jedan član Zdravkove familije ne voli da se pojavljuje u javnosti, a reč je o njegovoj supruzi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>