Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Svađe, psovke i ozbiljne pretnje u rijalitiju! (VIDEO)

Svađe, psovke i ozbiljne pretnje u rijalitiju "Zadruga 2". Sukob između ove dve zadrugarke se ne smiruje. Evo šta će Zorica uraditi Aleksandri kada joj sledeći put spomene decu.

Zadruga 2: Svađe, psovke i ozbiljne pretnje u rijalitiju! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Posle porodičnog sastanka, Zorica Marković i Suzana Perović su komentarisale današnja dešavanja. One su rekle da nisu očekivale i da su oduševljene što su dobile od Velikog šefa hiljadu dinara i termin za svoju radio emisiju koja će biti subotom. Posle toga, Zorica je pričala o Aleksandri Subotić sa kojom se posvađala tokom sastanka, a tom prilikom istakla je da ju je najviše povredilo što joj je Aleksandra spominjala članove porodice. Društvo je Zorici i Suzani pravila Rada Vasić:

"Da ona ustaje i meni spominje dete, razvaliću je! To za dete je otrcana priča! Ženo stalno me napada. Ona je jadnica! Ništa joj nisam rekla, a spomenula mi je sina, znači j*baću joj mater! Nokautiraću je, ja ti kažem, polomiću je! Ubiću je sledeći put kada mi spomene decu!"

Suzana je podsetila, kako je Aleksandra za njih rekla da su isfrustrirane babe i propale pevačice. Nakon ovoga, Zorica je ušla u kuću gde je u dnevnoj sobi o svemu razgovarala sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem. Tom prilikom pevačica je rekla Aleksandri kako protiv nje nema ništa i kako nema potrebe da se svađaju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>