Region

Svet

Ceca Ražnatović iznenadila: Ni sa kim ne želim duet!

Svetlana Ražnatović Ceca iskreno je progovorila o svojim mlađim kolegama, duetskim pesmama ali i karijeri. po malo je iznenadila jednim odgovorom: Ni sa kim ne želim duet!

Ceca Ražnatović iznenadila: Ni sa kim ne želim duet! Foto: InstagramNa pitanje koga vidi kao svoju naslednicu, a da to nije njena ćerka Anastasija, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, kaže da još uvek ne namerava da ide u penziju:

"Ima toliko mladih i talentovanih pevača da ja ne mogu da se opredelim u ovom momentu. Ta deca toliko rade na sebi i trude se i grizu i zdravo su ambiciozna što se meni jako dopada jer bez rada i bez truda ne možeš napraviti ništa u životu. A i poznata sam po tome da volim da podržim mlade i nemam problem sa tim. Ne bih nikad da izdvajam, ali više puta sam znala da pohvalim te mlade kad ih upoznam i čujem uživo, tako da to neka bude odgovor."

Na pitanje sa kim bi volela da snimi duet, a da to do sada nije uradila, Cecin odgovor je malo iznenadio:

"Ni sa kim! Ja sam snimala uglavnom duete sa ljudima sa kojima se privatno družim. Ne znam, o tom potom, ako se desi neka pesma, videćemo. Nisam neko ko planira neku dalju budućnost, više sam na one kraće staze."

Ceca je otkrila da vredno radi na albumu, ali da ima veliki problem kada je on u pitanju:

"Radim na albumu, prikupljam materijal, ja ne obećavam nešto što ne mogu da ispunim. Iskrena da budem, imam veliki problem, kriza je u autorstvu, čekam da se pojavi nešto što će pomeriti stvari a da opet ostanem dosledna svom stilu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Tračara


>