Ostalo

Smeno

Zavodnik iz pećine golišave slike žena kačio na internet! (VIDEO)

Policija je pretresla pećinu jednog muškarca sa Tajlanda koji tvrdi da je spavao sa desetinama turistkinja, a o svojim osvajanjima se hvalio na društvenim mrežama. Zavodnik iz pećine golišave slike žena kačio na internet! 

Zavodnik iz pećine golišave slike žena kačio na internet! (VIDEO) Foto: FacebookČatupum Losiri (48), poznatiji kao "Čovek iz pećine", sada je pod prismotrom vlasti zbog brojnih pritužbi lokalnih stanovnika koji tvrde da se ovaj čovek uošte ne ponaša pristojno. On je došao u nezavidnu poziciju jer se pohvalio da je zaveo jednu Ruskinju, a onda je već sledećeg dana postavio fotografiju neke druge žene koja je naga spavala u njegovom krevetu.

Prošle nedelje policija je došla da ga proveri kako bi ustanovili da se ne događa ništa sumnjivo ili ilegalno. Policajci su ustanovili da ovaj muškarac nije prekršio ni jedan zakon, ali su istakli da je za žene rizično da idu u njegovu pećinu - prenosi "Dejli Mejl".

Čatupum se branio pred novinarima da nije učinio ništa loše i da žene dolaze u njegovu pećinu jer tako same žele:

"Žene koje spavaju ovde, nisu na bilo koji način prisiljene. Nijedna žena nije primorana, a ponekad nemamo seks. Nekad se samo grlimo do jutra. Svi su srećni, pa sam i ja srećan."

U objavi na Fejsbuku prošlog meseca se hvalio kako je upoznao jednu Ruskinju i doveo je svojoj kući:

"Danas sam seo na motor i krenuo do pećine, kada sam video lepu ženu sa druge strane puta. Rekao sam joj: "Prekinuli ste me. Vozio sam ka kući, ali sam zbog vaše lepote morao da se okrenem. Morao sam da razgovaram sa tobom i saznam da li si lepa i iznutra." 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>