Region

Svet

Beogradski sindikat cenzurisan zbog pesme "Dogodine u Prizrenu" !

Beogradski sindikat zahvalio je svima koji su im iskazali podršku nakon izlaska pesme "Dogodine u Prizrenu", a posebno sunarodnicima sa Kosova i Metohije.

Beogradski sindikat cenzurisan zbog pesme Foto: Printscreen/InstagramBeogradski sindikad je dobio od YouTube-a sledeću poruku:

Poštovana gospodo iz "Beogradskog sindikata", iako smo utvrdili da niste povredili nijedno pravilo "Jutjuba", ipak smo odlučili da vas cenzurišemo, tako što ćemo ograničiti pristup spotu "Dogodine u Prizrenu" i izbaciti vas sa trendinga. Ova odluka nema pravo žalbe.

Stihovi pesme "Dogodine u Prizrenu", snimljene u saradnji sa etno-grupom "Trag", govore o patnji i stradanju srpskog naroda na srpskoj zemlji, uz nadu da se zločini nad nevinim žrtvama na KiM nikada ne ponove. I nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

"Posebno su nas dotakle čestitke i pozdravi od naših sunarodnika sa Kosova i Metohije, kao i saznanje da se pesma izuzetno dopala monasima i starešinama manastira na Kosmetu, ali i porodicama nekih od žrtava koje su se našle u spotu", navodi se u poruci BGD sindikata. 

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>