Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Smežurana Stanija! Da li ste videli ovu fotografiju?

Trenutno najpopularnija starleta, koja sada boravi u rijalitiju "Zadruga 2" voli da se šetka i slika polugola što joj je valjda i u opisu posla ali da li ste videli ovu fotografiju? Smežurana Stanija.

Zadruga 2: Smežurana Stanija! Da li ste videli ovu fotografiju? Foto: Instagram



Stanija Dobrojević se ne libi da pokaže i više od onoga što je pristojno, pa tako u rijalitiju "Zadruga 2" skače samo u gaćama po krevetu i to skoro svakog jutra. Na Instagramu je takođe objavljivala fotografije na kojima baca akcenat na silikonske grudi, zadnjicu i slično. I dok se ona bori za prvu nagradu za to vreme admini njenih stranica na društvenim mrežama objavljuju starletine fotografije. Međutim, ono što je objavljeno pre nekoliko sati šokiralo je sve njene pratioce. 

Stanijin selfi na kom je ona u kupaćem kostimu koji više otkriva nego što sakriva mnoge je iznenadio jer joj je koža u predelu prepona potpuno smežurana, sa žilama i venama koje iskaču. Moguće da je starleta samo nezgodno stala, ali ovaj prizor je svakako začudio njene mnogobrojne fanove, pa ima i jako ružnih komentara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bathroom selfie 🌺

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>