Ostalo

Sme�no

Njegova ljubav je toliko čita i iskrena da će vam ovaj horoskopski znak biti kao Božiji dar!

Ako ćete voleti ovu osobu za nju vam je potrebno dosta strpljenja, emocije, potrebna vam je ranjivost da dospete do same duše horoskopskog znaka raka.

Njegova ljubav je toliko čita i iskrena da će vam ovaj horoskopski znak biti kao Božiji dar! Foto: Pixabay



U svojoj želji da neguje ovaj svet i da ga promeni, on će se iscrpeti popravljajući stvari i ostavljajući ih boljima nego što ih je pronašao.

Za Raka je ljubav najveći pokretač u svemiru, on je najbolji i najupečatljiviji upravljač te magijske sile.

Stalno ih kritikuju zbog čestog promenljivog i sumornog raspoloženja, ali rak je jednini horoskopski znak koji ima senzibilitet da oseti sve. Sa rakovima je ključ da komunikacija da izbegnete disbalans i nesporazume koje bi mogli ugroziti vašu ljubavnu vezu. Često su tvrdoglavi i idu glavom kroz zid, ali kad zavole daju se maksimalno za tu osobu i dalje od nje ne vide. Kada pogledate Raka na prvi pogled izgleda hladan i neizanerosavan kao da je sam u svom svetu, ali izgled ume da prevari često.

Slatka reč ili lep gest podićiće ga u nebesa, a nepromišljen komentar ili nepotrebno ignorisanje baciće ga u vrtlog mračnih sumnji i preispitivanja poput: “Šta sam učinio da ovo zaslužim?“ Na vama je kako će te se ponašati prema njima.

Mnogi Rakovi drže partnera na distanci jer se plase povrede, lakše im je da budu sami nego da se upuste u nešto nepoznato. Za njih je ta distanca spas od svega.

Iako voli da bude spontan, Rak se gadi kratkotrajnih avantura, jer sebe čuva kao dar za posebnu osobu.

Njegov partner mora da bude senzitivan da oseća ono što je raku potrebno i da se da maksimalno da bi on skinuo gard koji poseduje.
Generalno on od partnera ne traži  da iscelite njegove rane, samo treba da znate kako mu je važno da može da vam veruje, jer on će vam dati celog sebe.

Ono što on traži je stabilnost, podrška i dom gde će puštati svoj senzibilet kao cvet.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>