Region

Svet

Gastoz otkrio šta zaista misli o Luni Đogani!

Nenad Marinković Gastoz, osim što priprema nove pesme, svaku noć provodi u noćnim klubovima i troši novac, a sada je otkrio šta zaista misli o Luni Đogani. 

Gastoz otkrio šta zaista misli o Luni Đogani! Foto: Instagram



Gastoz je ovog leta postao veoma blizak sa Lunom Đogani, od koje se nije razdvajao do njenog ulaska u „Zadrugu 2“. Gastoz otkriva kako su se združili, kakav su odnos imali, ali i šta se dešavalo među njima:

"Pridružio bih joj se možda u rijalitiju, duša moja. Mnogo mi prija."

Marinković kaže da je njihovo druženje počelo tako što je ona pevala njegove pesme na storiju i on joj se na tome zahvalio:

"Zatim smo otišli u Grčku, tamo smo blejali i združili se. Tada su počele da kruže priče da smo zajedno, a nismo, jer sam u to vreme bio u vezi sa Naidom. Ostali smo drugari, pomogli smo jednoj porodici koja je bila bukvalno na ulici. Tražili smo im drugi stan, kupovali im stvari... Zbog toga je gotivim. Tu sam shvatio da je ona jedan veliki čovek i stvarno je dobra."

On još dodaje da je Luna zgodna devojka ali da ničega među njima nije bilo:

" Ovako se dobro slažemo, ali možda bi bilo loše da krenemo i upustimo se u nešto da ne bismo pokvarili ovaj predivan odnos."

O Slobi Radanoviću i Kiji Kockar nema nikakvo mišljenje jer ih ne poznaje, a Luni želi da krene dalje i da uzme ono po šta je došla, misleći verovatno na pobedu u rijalitiju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>