Region

Svet

Idol mladih Buba Corelli, dve godine proveo u zatvoru!

Idol mladih Buba Corelli, dve godine proveo u zatvoru! Popularni reper je uhvaćen sa kokainom, zbog čega je uhapšen i sproveden u sarajevski KP dom. 

Idol mladih Buba Corelli, dve godine proveo u zatvoru! Foto: Instagram



Buba je jedno vreme stavljao u promet opojna sredstva i drogu. Budući da se u Sarajevu vesti brzo šire, svi su znali da se on pored muzike bavi i tim ilegalnim poslom - priča izvor, a prenosi Republika.rs i dodaje:

"To je najviše uplašilo roditelje dece koji su za idola izabrali upravo Corellija, pa su se raspitivali o istinitosti tih tračeva. Ubrzo je jedna majka, prilično zabrinuta, kontaktirala sa policijom kako bi ih upozorila na priče koje kruže baščaršijom."

Policija ga je navodno pratila i kada su skupili dokaze i uverili se u informaciju koju su dobili, presreli su ga kako bi uradili rutinsku kontrolu:

"Tada su kod njega našli 10 grama kokaina i odmah su ga priveli u policiju. On se na saslušanju branio rečima kako je to nabavio za ličnu upotrebu, te da on nije narko-diler, ali te tvrdnje nije mogao da dokaže."

Buba je osuđen na pet godina zatvora, ali je u ponovljenom postupku ta odluka preinačena, pa je iza rešetaka proveo dve pune godine. Sarajevom i dalje kruži priča da je tokom Bubinog boravka u kazneno-popravnom domu Jala Brat odbijao tezge. Uprkos tome što je Buba insistirao da njegov prijatelj radi pošto im je trebao novac za advokate Jala je to odbijao. Zaduživao se kako bi izbavio prijatelja iz zatvora, ali te dve godine niti je tezgario niti stvarao pesme.

Kada je Buba izašao na slobodu, počeli su da snimaju i zakazuju nastupe kako bi vratili sav novac koji su pozajmili.
 
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>