TV Show

Parovi

Ami G Show: Najotkačeniji duo se vraća na male ekrane!

Najotkačeniji duo se vraća na male ekrane! Marijanu Mićić i Anu Mihajlovski spojio najgledaniji šou program "PINKOVE ZVEZDICE - ALL STARS"! U utorak od 22:30 časova očekuje vas još jedna neverovatna epizoda vaše omiljene emisije "Ami G Show".

Ami G Show: Najotkačeniji duo se vraća na male ekrane! Promo



Uoči spektakularnog koncerta zakazanog za 2. novembar, u studio kod Ognjena Amidžića dolazi Maja Berović. Kako se jedna od trenutno najpopularnijih pevačica snašla u ulozi uličnog svirača i kakav mali pakao joj je Ognjen priredio, saznaćete premijerno u emisiji "Ami G Show".

Omiljeni i najotkačeniji voditeljski duo, Marijanu Mićić i Anu Mihajlovski, spojio je "Jednostavan život", a najgledaniji dečiji šou program "Pinkove zvezdice" osigurao je da se nikada ne razdvoje. Dok Marijana ostaje na sceni, Ana će u ovonedeljnoj emisiji otkriti kakvu će ulogu imati u petoj sezoni koja nosi naziv "Pinkove zvezdice-All Stars".

Mia Borisavljević predstaviće novu pesmu "Po gradu pričaju", a da li je novi hit, saznaćete upravo ovog utorka u emisiji "Ami G Show". Na Ognjenove lude izazove odgovoriće i Jelena Rozga, koja će premijerno predstaviti svoj novi hit "Ostani", za koji je muziku i tekst radila Emina Jahović.

Ušuškajte se u fotelje, jer vas u utorak od 22:30 časova očekuje još jedna neverovatna epizoda vaše omiljene emisije "Ami G Show".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>