Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luna i Sloba raskrinkani! Proveli noć zajedno!

Noć pre njenog ulaska u rijaliti "Zadruga 2" proveli su noć zajedno! Ni jedno od njih dvoje taj događaj ne pominje. Ipak, Luna Đogani i Sloba raskrinkani! Radanović negira ali postoji nešto što ga je otkrilo.

Zadruga 2: Luna i Sloba raskrinkani! Proveli noć zajedno! Foto: Instagram



Luna Đogani i Sloba Radanović očigledno su obnovili svoju ljubavnu vezu, koju su započeli u prvoj sezoni popularnog rijalitija. Naime, pevač je navodno proveo noć u stanu Anabeline i Gagijeve najstarije ćerke pred njen ulazak u rijaliti  „Zadruga 2“.

Luna je pomenula, a imali ste priliku da čujete, da se na kratko videla sa Slobodanom Radanovićem ali ne i da je on proveo noć kod nje. Kako izvor za Alo tvrdi, pevač je blogerku posetio dva dana pred njen odlazak u Šimanovce, u Pinkov čudesni grad, i tada su proveli noć zajedno. To nijedno od njih nije otkrilo, ali prema rečima izvora, Radanović je kod Đoganijeve došao kasno uveče i njen dom napustio sutradan u poslepodnevnim časovima. Komšinica ih je navodno uslikala, a kaže:

"Svi smo se iznenadili kad smo videli kasno uveče Slobu u našem kraju, na Košutnjaku. Jasno nam je bilo da nije imao gde da ode nego kod Lune. Tako je i bilo. On je oko 23 časa stigao kod nje, prespavao je i sutradan je nešto posle dva po podne napustio njen stan. Nosio je kačket na glavi da ga ne bi prepoznali, ali svi u komšiluku su ga videli. Jednostavno, nije mogao da prođe neopaženo. Ubrzo je za njim iz zgrade izašla i Luna sa svojim psom i prošetala se po kraju. Bila je u opuštenoj kućnoj varijanti i raščupana, što znači da se tek probudila. Noć su proveli zajedno, šta se dešavalo iza četiri zida znaju samo oni, ali očigledno je bilo i seksa."

Luna je govorila o krstiću i majici koju je dobila od Slobe, a da li obmanjuju javnost pričama da nisu zajedno, ostaje nam da nagađamo ili da vreme samo pokaže o čemu se zapravo radi i da li zaista nečega ima među njima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>