Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Evo ko je otac Adama Đoganija!

U rijaliti "Zadruga 2" ušao je Adam Đogani, predstavljen kao Lunin brat. Svi su se pitali ko je zapravo njegov otac. Majka ga je napustila još kada je bio dete, a evo ko je otac Adama Đoganija.

Zadruga 2: Evo ko je otac Adama Đoganija! Foto: Instagram



Na imanje " Zadruge 2" uselilo se dvoje mladih iz porodice Đogani. Lunu smo imali prilike da vidimo i u prethodnoj sezoni, a sada joj se pridružio i brat Adam. Ono što najviše zanima publiku rijalitija jeste: čiji je sin Adam Đogani?

Javnosti su poznata trojica braće Đogani, Đorđe, Gagi i Andrija (Baki), ali Adam nije sin nijednog od njih trojice. Naime, popularna braća Đogani osim četiri sestre imaju i još jednog brata – Darija, koji nije javna ličnost. Nedavno je Adam ispričao:

"Majka me je ostavila kada sam imao tri godine i otišla je u inostranstvo sa celom njenom porodicom. Njen brat je za sve kriv. Ja sam odrastao sa tatom, bakom koja je preminula kada sam imao 12, 13 godina, i sestrom", započeo je Adam, pa nastavio: "Moja tetka je tražila njen broj, a majka nije želela da me čuje. Bila je velika razlika između mog tate i nje. Kada su me dobili tata je imao 28 godina, a ona 18. Verovatno razlika u godinama, verovatno se nisu slagali."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario Djogani (@dario_djogani) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tata te puno voli i jedva ceka da te zagrli❤❤❤

A post shared by Dario Djogani (@dario_djogani) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>