Region

Svet

Katarina Radivojević naga na slikama! Oduševila izgledom!

Glumica Katarina Radivojević naga na slikama! Oduševila je svojim prirodnim izgledom! Izgleda fantastično u šta se i sami možete uveriti!

Katarina Radivojević naga na slikama! Oduševila izgledom! Foto: Instagram



Katarina Radivojević važi za jednu od naših najlepših glumica. Svi je pamte kao prelepu i pomalo kapricioznu Zonu Zamfirovu, a glumom je počela da se bavi još kao dete. Roditelji nisu podržavali ideju da jednog dana uđe u sedmu umetnost ili da život provodi na “daskama koje život znače”, ali ona je istrajala u svojoj odluci.

Prvu ulogu Katarina Radivojević dobila je još kao trinaestogodišnja devojčica. Igrala je Sonju u filmu “Policajac sa Petlovog brda”, a kasnije i u istoimenoj seriji. Nakon toga slede filmovi “Lola” i “Klasa 2002”, a zatim je 2002. godine dobila naslovnu ulogu u filmu “Zona Zamfirova”, reditelja Zdravka Šotre, koja će joj doneti veliku popularnost. Iste godine snima i film “Lavirint”, a zatim “Laku noć, deco”, “Pljačku Trećeg rajha” i film “Vuk”. U poslednjih deset godina ostvarila je uloge u “Dangubama”, “Liberu”, “Potrazi za Sreć(k)om”, kao i u filmu “SOS – spasite naše duše”, reditelja Slobodana Šijana. U avgustu 2005. godine počela je da snima film “Čarlston za Ognjenku”, u režiji Uroša Stojanovića, u kome tumači Malu Boginju, jednu od glavnih likova. Slede filmovi “Morfijum”, “Najbolje godine”, “Žućko – priča o Radivoju Koraću”.

Ostvarila je zapažene uloge i u domaćoj sapunici “Ljubav i mržnja”, kao i u popularnim TV serijama “Sva ta ravnica” i “Urgentni centar”.

Katarina se može pohvaliti prirodnom lepotom, a osim lepog lica i vitke figure Katarina je prepoznatljiva i po dugoj bujnoj kosi, pa je postala jedno od zaštitnih lica X-LAB pilula za kosu, čuvenog beogradskog frizera Miroslava Lukovića poznatijeg kao Mister Iks. Slikala se naga i izgleda savršeno!
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>