Region

Svet

Premijera: Nataša Bekvalac nova pesma i spot - Mala plava! (VIDEO)

Premijera: Nataša Bekvalac nova pesma i spot "Mala plava"! Više neće biti pauze u stvaranju muzike i trudiće se da opravda poverenje i lojalnost koju oseća od strane svojih fanova.

Premijera: Nataša Bekvalac nova pesma i spot - Mala plava! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNakon duge pauze, Nataša je poručila da više neće biti pauze u stvaranju muzike. Pop zvezda Nataša Bekvalac vratila se na muzičku scenu na velika vrata, duetskom pesmom "Mala plava", sa reperom i producentom Cobijem!

Obradovala je svoje fanove spotom koji je pomerio granice u domaćoj video produkciji i poručuju:

"Ljudi, ja ovoliku tremu u životu nisam imala a bavim se muzikom 18 godina... Sada sam htela da vam napišem nešto emotivno, sve što osećam, ali ja sam toliko paralisana trenutno da ništa iz mene ne izlazi...i svima ću se zahvaliti neki drugi put...molim vas pišite mi kako vam se pesma dopada, ja sam dala sve što imam i osećam za ovo. Ja sam vam dala srce na tacni, a vi vidite šta ćete s njim."

Nata obećava da više neće biti pauze u stvaranju muzike i trudiće se da opravda poverenje i lojalnost koju oseća od strane svojih fanova.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>