Region

Svet

Glumica Lidija Vukićević se udaje!

Glumica Lidija Vukićević se udaje po drugi put u pedesetšestoj godini, a svog izabranika za sada krije od javnosti. Naime, njegov identitet biće otkriven na dan venčanja.

Glumica Lidija Vukićević se udaje! Foto: Instagram



Lidija Vukićević bila je udata za fudbalera Mitra Mrkelu sa kojim dobila sinove Andreja i Davida. Živela je jedno vreme u Americi, Turskoj i Holandiji, a danas je nastanjena u Beogradu. Jedno vreme su je novinari dovodili u emotivnu vezu sa generalom Nebojšom Pavkovićem.

Najbolje je poznata po ulozi Violete Popadić, ćerke glavnih junaka iz srpske serije "Bolji život". Počela je da glumi i u filmovima od 1985. godine, kada je dobila ulogu u "Žikinoj dinastiji". Tada je imala 22 godine i glumila je atraktivnu kućnu spremačicu Liliku. Dobijala je slične uloge u filmovima istog žanra kao što su "Špijun na štiklama" (1988) i "Vampiri su među nama" (1989), a glavnu ulogu, ulogu Lepe Rade, tumačila je u filmu "Lutalica".

Čuvena Violeta Popadić iz “Boljeg života”, staće na ludi kamen. Glumica Lidija Vukićević (56) će po drugi put izgovoriti sudbonosno “da”, ali u najstrožoj tajnosti. Ona o tome kaže:

" Tačno je da će biti venčanja, ali ne mogu sada o tome da govorim. Još nije vreme za to. Još nismo odredili tačan datum, ali ćete biti blagovremeno obavešteni kada se to bude desilo. Za sada jedino mogu da kažem da sam srećna i da sam nakon svih ovih godina u kojima sam bila prošena više puta, te odbijala bračne ponude, rešila da spustim gard i udam se po drugi put."

Violeta ističe da će javnost upoznati njenog dragog upravo na dan venčanja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>