Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Bio je u vezi sa ćerkom političara, a svoje dete ne viđa!

Za vreme boravka u rijalitiju "Zadruga 2" spomenuo je da ima dete u Kini. Dobio je priliku da o tome ispriča malo više. Toma Panić bio je u vezi sa ćerkom političara, a svoje dete ne viđa!

Zadruga 2: Bio je u vezi sa ćerkom političara, a svoje dete ne viđa! Foto: Instagram



Toma Panić za vreme boravka u rijalitiju, spomenuo je da ima dete u Kini, sa kojim kao ni sa majkom nije u kontaktu i koliko ga to boli. Međutim, sada je dobio priliku da se malo detaljnije dotakne te teme, pa je otkrio da njegova majka nije ništa znala dok on o tome nije progovorio u rijalitiju:

"Moja karijera je počela da ide uzlaznom putanjom 2014. godine. Završio sam u Kini. Upoznao sam mnogo uticajne ljude, jer sam se kretao tim redovima. Upoznao sam ćerku jedne bitne osobe. To bogatstvo koje sam imao bilo je nesrećno. Uvek ću pamtiti rečenicu mog prijatelja posle dva atentata na mene: 'Tomo, počeo si da se trkaš sa ljudima sa kojima ne možeš da se trkaš'. Suština priče je da je ona ostala trudna. Ja sam se tu propio. Ona se porodila i video sam dete tek posle šest meseci."

Toma se u ulozi oca ostvario sa izvesnom ćerkom jednog političara, sa kojom više nije u kontaktu, a tvrdi da njegova majka o ovome ništa nije znala:

"Saznala je ovde kad sam pričao. Setio sam se da je moja majka imala jedinu želju, da bude baka. Mi više nismo u kontaktu, to joj je zabranjeno."

Kada je njegova majka Jasmina saznala da je zapravo već postala baka, te da to nije samo jedna od njenih neostvarenih želja, oglasila se rečima:

"Šokirana sam onim što je rekao, ali razgovaraćemo o tome čim izađe iz Zadruge. Stvarno me je ostavio bez teksta."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photo @dejan_milicevic Style @nenadtod #tomapanic #panicrevolution #star

A post shared by Toma Panic (@tomapanicofficial) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>