Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki opleo po Kiji i Slobi! oni su dva sfingera! (VIDEO)

Luna Đogani ponovo je prethodne noći spominjala svoju staru ljubav Slobu Radanovića,  a to je Mikija Đuričića toliko razbesnelo da je počeo da viče na nju. Miki opleo po Kiji i Slobi! Oni su dva sfingera!

Zadruga 2: Miki opleo po Kiji i Slobi! oni su dva sfingera! (VIDEO) Foto: Instagram



Luna danima priča o Slobi sa ukućanima, javno pokazuje koliko joj nedostaje i koliko je povređena nakon svega kroz šta su prošli u predhodnoj sezoni rijalitija. Predhodne noći pričala je sa Mikijem o tome a njega je to naljutilo pa joj je rekao:

"Kad god počneš da patetišeš i pomeneš tog konja, udariću ti šamar, neću biti diskvalifikovan. Ti si retardirana. Skoči tu, udavi se!!!"

Đoganijeva je sebe pravdala time da se zaljubila i upitala je Mikija da li je on nekada bio nesrećno zaljubljen. Miki je urlao na nju:

"Ne možeš da voliš nekoga ko te uništio. Čovek koji ti je obećavao kule i gradove, tog nema, to nije ni bilo!"

Ona mu je odgovorila da je Sloba drvo bez emocija, a da ona voli Slobu kakav je bio u rijalitiju. Miki je nastavio:

"Jesi li normalna? Idi skoči u bazen i udavi se! Udavi se!!! "

Razgovoru je pristustvovala i pevačica Zlata Đurković, a Miki joj je objašnjavao kako je funkcionisao njihov odnos u "Zadruzi":

"Ružno je smuvati se sa oženjenim čovekom, ne valja ni ona. Tvoj postupak je za osudu, ali sada će nju da linčuju. Sve to što kukaju, muževi im se ku*vaju 100%. Znam muškarce... Za kime ti plačeš, radi šta hoćeš. Čovek te ponizio. On je najveći krivac, a svi su uperili prst u ljubavnicu. On je prevario divnu ženu. Znaš šta je nesreća ove zemlje, Nadežda koja ima anđeoski glas, ne može da zaradi, on zarađuje milione. Ne može Luna da bude najkrivlja i spaljuje na lomači. Oni su dva džukca, dva svingera, ne zna se ko se više ku*vao u braku od njih dvoje u braku. Ti si svesna da je to ružno, zaljubila si se u oženjenog čoveka. Ona retard dođe "Sve me podseća na Slobu". Budaletino jedna, sad ću da te bacim dole."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>