Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki uvredio Lunu Đogani! Nije joj bilo prijatno! (VIDEO)

Miki Đuričić od juče je ravnopravni učesnik rijalitija "Zadruga 2". Sinoć je, verovatno nenamerno uvredio Lunu Đogani. Nije joj uopšte bilo prijatno nagon onoga što je čula.

Zadruga 2: Miki uvredio Lunu Đogani! Nije joj bilo prijatno! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeMikijeva bivša devojka, Nadežda Biljić, bila je šokirana njegovim ulaskom, a on je u toku noći odlučio da je poseti u sobi za rehabilitaciju, u kojoj je on protekle sezone boravio, upitao ju je:

"Ti tu tako živiš? Je l' mogu da stavim svoje stvari ovde kod tebe?"

Nadežda je ovo, naravno sa oduševljenjem prihvatila, a nakon kratkog razgovora, Biljićeva se požalila da se bivši dečko nije ni pozdravio sa njom kako je ona očekivala:

"Nisi me ni poljubio kako treba, stoko jedna."

Đuričić je pevačici odmah stavio do znanja da među njima neće biti ničega:

"Nadežda, mi smo drugovi, nema intimiziranja. Što me gledaš? Nisi valjda mislila da ću stvarno da te oženim? Hajdemo Borice, ona je emotivno potresena."

Zatim se uputio u Belu kuću gde je proćaskao sa svojom simpatijom Natašom Moskvom, na koju je bacio pik i pre ulaska "Zadrugu". Za njim je odmah došla i Nadežda, ali je brzo otišla, a Luna Đogani savetovala je Đuričića da se pomiri sa bivšom devojkom , na šta joj je on otvoreno rekao:

"Pre će se Sloba pomiriti sa tobom nego ja sa Nadeždom. Ona se smuvala sa mojim drugom Perom, neka im je sa srećom."

Pogledajte šta mu je Luna odgovorila Mikiju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>