Region

Svet

Lepa Brena: Deca treba da odu na vreme od svojih roditelja!

Lepa Brena ne krije da je uzbuđena što će 20. oktobra održati veliki koncert u Štark areni, za koji pripreme traju još od proleća. Progovorila je o raznim temama, Lukasu, Ani Bekuti, aferama i skandalima pa i o Filipu i Aleksandri. Pevačica smatra, da deca treba da odu na vreme od svojih roditelja!

Lepa Brena: Deca treba da odu na vreme od svojih roditelja! Foto: InstagramPevačica nije želela da priča o sadrđaju koncerta ali je rekla u intervju za Svet, da će biti inovativan. Smatra da na njene koncerte mogu da dolaze deca od šest godina pa sve do 77:

"Imam goste koji dolaze da proslave svoje poodmakle godišnjice braka na mom koncertu, i to su detalji koji čoveka toliko obraduju da verujem da sam uvek bila na dobrom pravcu. To je za mene velika motivacija i tu dobru energiju ću preneti na publiku koja bude došla na koncert 20. oktobra u Arenu."

Na pitanje, da li joj je žao što Filip i Aleksandra ne žive sa njima u zajednici, Lepa Brena kaže:

"Deca treba da odu na vreme od svojih roditelja i da bi se voleli i da bi se poštovali. Deca i roditelji treba da imaju kvalitativnu vezu, a ne da provode previše vremena zajedno jer svako ima svoj život – deca svoj, a Boba i ja svoj. Za budućeg unuka, koji dolazi na svet u martu, sigurno da ćemo imati vremena na pretek. Ja već od moje sestričine imam unuke – Dominika i Viktoriju, tako da već znam kakav je to osećaj i znam da će ovo biti nešto posebno. Svako od nas voli da ima svoj, privatan život jer smo svi zaposleni i imamo svoje obaveze i volimo da imamo apsolutni mir posle isprogramiranog dana. Svima prija da ne budu pod nekom opservacijom, da niko ne vodi računa kad ste otišli i došli. Lično mislim da je odvojen život mladih od roditelja dobitna kombinacija."

Što se tiče članova žirija, nekada su imali više vremena za druženje, a o vezi Ane Bekute i Mrke rekla je:

"Ne zabadam nos u tuđe živote, niti me interesuje što on ima ženu. Meni je bitno da je Ana srećna i zadovoljna, a njihovu ličnu životnu priču nikada ne bih komentarisala."

O prevari kaže, da je u današnje vreme manje važno prevariti već da je bitno ne izneveriti:

"U današnje vreme manje je važno prevariti. Bitno je ne izneveriti. Danas je suštinski veoma važno da vas neko ne izneveri životno, a te neke gluposti koje se provlače kroz estradu i to što je zanimljivo za medije zaista ne bih komentarisala. Funkcionišem i radim već 35 godina bez primitivizma i bez podilaženja najnižim ukusima čitalačke i gledalačke publike."


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>