Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Procenite sami da li je i ovo za diskvalifikaciju! (VIDEO)

Snimak iz drugog ugla i šamar koji možda niste videli! Evo kako je stvarno počela tuča u rijalitiju "Zadruga 2" između Aleksandre Subotić  i Vladimira Tomovića. Procenite sami da li je i ovo za diskvalifikaciju!

Zadruga 2: Procenite sami da li je i ovo za diskvalifikaciju! (VIDEO) Foto: Instagram



Iako je Aleksandra tvrdila da Vladimira nije ni pipnula pre nego što je on nju udario, snimak iz drugog ugla pokazuje nešto drugačije!  U trenutku kada je David krenuo na Vladimira, Aleksandra je ustala i prva mu je udarila šamar, što se vidi na snimku. Neki ipak komentarisu da je ona samo pokušala da njega blokira pa je ispalo da ga prva udarila. Jedan od komentara je:

"Kao prvo na snimku se vidi da Aleksandra pokušava da spreči Vladimira da gadja flašama Davida i mahinalno joj se ruka omakla od njegove ruke ka licu , ako se to smatra udarcem i nasiljem onda samo nenormalni će stati na stranu Vladimira. Što ne radi tako u svojoj državi nego ne sme. Stop nasilju."

Kako god, Vladimir je nakon ovoga uradio nedopustivu stvar, udarivši Aleksandru pesnicom u glavu. Pogledajte video snimak pa procenite da li je ipak trebalo kazniti i Aleksandru Subotić.
 

​ ​ ​  
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>