Lepota

Ljubav & Sex

Neverovatan šampon! Efekat već nakon mesec dana!

Oko pedeset posto žena na svetu pati od problema opadanja kose. Ovo ponekad može biti genetski problem, ali mogu biti krivi i menopauza, hormonske promene, gubitak težine, trudnoća, stres ili žtitna žlezda. Srećom, postoje prirodni sastojci koji će vam pomoći da vam kosa bude zdrava i jaka bez upotrebe bilo kakvih hemijskih tretmana. Neverovatan šampon! Efekat već nakon mesec dana!

Neverovatan šampon! Efekat već nakon mesec dana! Svet PlusKupite prirodan šampon sa neutralnom pH vrednošću, najbolje onaj koji nema štetne hemikalije poput sulfata. Ovi šamponi su generalno blagi kao šamponi za bebe. Studija o proizvodima za lepotu i ličnu negu pokazala je koji šamponi sadrže štetne hemikalije, a koji ne. Potrebno dodati u šampon par kapi esencijalnog ulja ruzmarina i limuna, kao i vitamin E. Ova ulja su vrlo efikasna za tretmane kose i za još mnogo toga. 

Ulje ruzmarina ima neverovatnu šumsku aromu. Takođe, ovo bilje obiluje raznim antioksidantima, koji su moćni u borbi protiv opadanja kose. Ovo podstiče protok krvi i stimuliše rast folikula kose. Ulje ruzmarina pomaže u borbi protiv peruti i masne kose. Pomaže da se otpuše pore, sprečava lojne žlezde da proizvode previše masnoće, sprečava svrab glave i obezbeđuje zdravu i gustu kosu.

Limun ima antimikrobna sredstva koja su poznata po svojoj sposobnosti da uklone štetne materije iz tela, povećaju energiju i pročiste kožu. Eterično ulje limuna ima jake terapeutske efekte. Što je najbitnije, ulje je veoma osvežavajuće i čini kosu mirisnom.

Vitamin E se može naći u obliku kapsula ili ulja. Ako se odlučite za ulje, samo dodajte 10 kapi u šampon, dok kapsule treba uzeti dve, probušiti ih iglom i sipati u šampon. Činjenica je da je vitamin E jedan od najefikasnijih rastvorljivih antioksidanata. Ovaj vitamin sprečava koroziju tkiva, popravlja oštećene dlake i promoviše zdrav rast kose. Prema jednoj studiji, uzimanje vitamina E ima 34 posto udela u rastu kose. Pomaže i kod ćelavosti muškaraca i povećava rast kose za 42 posto.

Kada se vitamin E direktno utrlja na kožu glave, može da poveća rast kose i podstakne rast nove. Generalno, ovaj vitamin sprečava pojavu preranih sedih vlasi, pojačava volumen i jača kosu. Slatko ulje sprečava upalne probleme i perut i utiče na zdrav izgled.

Dodajte 2-3 kapi esencijalnog ulja ruzmarina, 2-3 kapi esencijalnog ulja limuna i 2 kapsule vitamina E u šampon. Nakon toga, laganim pokretima izmućkajte bocu. 

Koristite ovaj šampon 3-4 puta nedeljno. Nanesite malu količinu na kožu glave i lagano masirajte par minuta. Nakon toga, ostavite da odstoji par minuta. Isperite kosu i nakon mesec dana primetićete da vam raste nova kosa. Ovaj neverovatan šampon protiv opadanja kose možete koristiti čak i kada vam kosa postane potpuno zdrava.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>